sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Tervetuloa sisustusblogiini

Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani, jotka ainakin näin aluksi ovat pääasiassa sisustuksellisia. Toimin asumisen parissa ja arkkitehtuuri, rakentaminen sekä sisustaminen kiinnostavat minua. Olen koko ikäni ollut aina jollain tavalla rakennusten ja asuntojen kanssa tekemisissä. Eikä vähiten silloin, kun omistin oman rakennusliikkeen.

Olemme mieheni kanssa muutaman vuoden remontoineet kotiamme modernimmaksi. Kotimme pääväreinä ovat ruskea, musta, harmaa ja valkoinen. Luonnonläheisiä värejä piristämme esimerkiksi vaaleanvihreällä tai oranssilla. Tyylisuuntauksena meillä on funkkis eli pyrimme siihen, että jokaisella esineellä on tarkoitus kodissamme. Harvemmin ostamme mitään romanttista hömppää kerämään pölyä emmekä kiertele kirpputoreilla emmekä antiikkihuutokaupoissa tekemässä löytöjä. Poikkeuksena ovat kynttilät, joihin olen hurahtanut täysin.

Virheostoksiakin on tullut tehtyä. Takkahuoneeseen ostimme muutettuamme tähän kotiin vuonna 2007 ihanat Natuzzin nojatuolit, jotka osoittautuivat liian suuriksi huoneeseen. Sitä oli vaikea sisustaa, joten myimme tuolit eteenpäin ja suunnittelimme kalustuksen uudestaan.

Olemme ihastuneet epäsuoraan valaistukseen ja mieheni asentaa led-valoja toivomiini paikkoihin. Lisäksi käytämme erilaisia sisustusvaloja luomassa tunnelmaa. Koska ledit kuluttavat vähän sähköä, voivat sisustusvalot olla päällä yötä-päivää ja siten ne toimivat esimerkiksi öisin hyvinä kulkuvaloina. Ei tarvitse pimeässä kompuroida vessaan.


2 kommenttia:

Merja Leino kirjoitti...

Kauniit kuvat ja koti :)

Erja kirjoitti...

Kiitos :)